record go to bottom
record automatische Türsysteme da

Bombesikrede skydedøre

record PROTECT er forstærkede skydedøre der kan modstå eksplosioner. kan fås som dobbeltfløjet, enkeltfløjet skydedør, med og uden sideglas. Det er vigtigt, at automatiske skydedøre til højrisiko miljøer, er i overensstemmelse med kvalitetsstandarder. Test blev udført af TPS Explosion Engineers i overensstemmelse med GSA og ISO kriterier, der svarer til en 100kg TNT bombe på 45m og 25m afstand. 

record PROTECT EXV 25

Heathrow_Terminal-5

record PROTECT, bombesikrede døre, er sikkerhedsforbedrede enkeltfløjede og dobbeltfløjede skydedøre, med eller uden sideglas. Udviklet med henblik på at finde balancen mellem let og hurtig adgang, og høje sikkerhedskrav der er nødvendige i højrisiko områder.

Typiske installationsområder

Alle sikkerhedsfølsommme områder vil have gavn af denne bombesikrede skydedørsløsning. En af vores målsætninger i udviklingen af record PROTECT EXV 25, var at udvikle en løsning, der bibeholdt udseendet og driftsikkerheden fra records andre produktløsninger, så dørene kan indgå relativt ubemærket i sammenhæng med andre traditionelle record skydedøre, og kan således bruges i alle opgaver og miljøer uden at skille sig ud. 

 

Loading...