da

Hermetisk forseglede døre

record har, i record CLEAN serien, to standard modeller, der kan tilbyde hermetisk forsegling, CLEAN K1-A, en enkelt fløjet skydedør, og CLEAN K2-A en dobbelt fløjet skydedør. Med disse modeller, kan en lang række krav og ønsker opfyldes, på grund af de mange forskellige materialer der er til rådighed som indsatser i dørbladene og dørkarme samt tætningsmaterialer.

Døre med en hermetisk forseglings kapacitet anvendes i operationsstuer og andre miljøer med renrums krav og en høj grad af hygiejne. Hermetisk forsegling forhindrer eller minimerer luftstrømmen og dermed transmission af bakterier eller partikler via luftstrømmen.

I miljøer som lægeklinikker, forsknings- og laboratorie-rum, farmaceutiske produktionsanlæg, karantæne zoner og produktionshaller til fremstilling af levnedsmidler, tilbyder CLEAN serien hermetisk lukning og en overflade der er let at rengøre. Disse skydedøre kan fremstilles i rustfrit stål for at give et moderne design samt praktisk funktionalitet. Dørens kerne kan også give beskyttelse mod f.eks. elektroner, røntgenstråler og gammastråler, ild og røg. Alle tilpasninger er certificeret.

record CLEAN K1-A / K2-A

Standard modellerne i record CLEAN serien er K1, en enkeltbladet skydedør, og K2, med to dørblade. Et stort udvalg af materialer er tilgængelige for dørbladets kerne og overflade finish samt udformningen af dørkarme og tætningssystem, hvilket muliggør et bredt område af anvendelsesmuligheder.

 

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record CLEAN K1-A -dB

Kernen i vores record CLEAN K1-A -dB er støjabsorberende og omgivet af gummipakninger. Fås i lydisolerings stadier af 34 dB, 37 dB og 42 dB. Overfladen kan designes med høj kvalitets stål eller designvenlig HPL. En kombination af materialerne er også muligt.

 

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record CLEAN T2-A

Attraktiv og pålidelig, men endnu mere imponerende i dens konstruktion og bevægelses muligheder, vores to- eller fire-bladet teleskop skydedør kræver omkring 30% mindre plads i forhold til standard skydedøre, takket være deres smallere dørblade,

 

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record CLEAN K1- T30/T60

Brandbeskyttelses skydedøre, klassificeret som henholdsvis BD30 og  BD60. For strukturelle åbninger (hulmål) på op til B:1510 x H: 2135 mm.

Clean brandskydedøre er hermetiske, og dermed også røgtætte, generelt egnet til hospitaler, laboratorier og andre steder hvor hygiejne er i højsædet. og hvor der stilles en række specielle krav til de automatiske adgangsløsninger.     

Brand- og strålings-beskyttelse

Clean BD30 brandskydedøren kan fås med blybeklædning for strålingsbeskyttelse (1-2 mm), en generel bedømmelse fra DBI (Dansk Brandteknisk Institut) betyder at brand certificeringen bibeholdes selvom der beklædes med bly.

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...