da

Dine personlige data:

record Danmark A/S vil være såkaldt "databehandler" af de data du giver os.

Baseret på din godkendelse opbevarer vi kun personoplysninger der fremgår af nedenstående liste.

Vi indsamler informationer om de tjenester du benytter og hvordan du benytter dem på vores hjemmeside, med Google Analytics, i disse tilfælde er Google "databehandleren".   
 

Data element Årsag
Navn For at registrere dig.
Firma For at kunne sende informationer og produkter til dig.
E-mail adresse For at kunne sende informationer og produkter til dig
Post adresse For at kunne sende informationer og produkter til dig
Telefonnummer For at kunne kontakte dig
Køn For at kunne tiltale dig korrekt 

 

Hvad gør vi med det?

Alle de personlige data, vi behandler, gemmes på servere i Schweiz. Ingen tredjeparter har adgang til dine personlige data, undtagen for at udføre betalinger, og hvis loven anmoder os om at give disse oplysninger. Vi har en databeskyttelsesordning til rådighed for at overvåge effektiv og sikker behandling af dine personlige data.

Hvor længe beholder vi det?

Vi opbevarer dine personlige oplysninger såvel som ordrelaterede data, så længe vi er lovligt forpligtet hertil, og vil bevare data ud over denne periode, hvis det er nødvendigt for at sikre et rimeligt serviceniveau overfor dig.

De oplysninger, vi bruger til markedsføringsformål eller til aktivt at informere dig om relevante opdateringer, bliver opbevaret af os, indtil du giver os besked om, at du ikke længere ønsker at modtage disse oplysninger.

Hvad vi også gerne vil gøre med det

Vi vil gerne bruge dit navn og din emailadresse til at informere dig om nye produkter samt andre virksomhedsrelaterede oplysninger. Disse oplysninger deles ikke med tredjepart, og du kan til enhver tid afmelde dig via e-mail eller på vores hjemmeside.

Hvad er dine rettigheder?

Hvis du på noget tidspunkt mener at de data vi gemmer, er forkerte, kan du anmode om at se disse oplysninger og få dem rettet eller slettet.

Kontakt os venligst på info@record-danmark.dk

Med venlig hilsen

record Danmark A/S

Loading...