record automatische Türsysteme da

Automatiske dørsystemer – så er det record!

Velkommen til record Danmark A/S, en del af agta-record gruppen. Vi er en af verdens førende indenfor automatiske dørsystemer. Vores sortiment omfatter alle typer af lineære skydedøre, teleskopiske skydedøre, automatiske døråbnere, foldedøre samt karruseldøre. Derudover tilbyder vi en række speciel produkter; Hygiejniske og hermetisk tætte døre til f.eks. hospitaler, indbrudssikrede døre, sikkerhedssystemer til f.eks. lufthavne, brandsikrede døre og flugtvejs systemer.

record Danmark A/S tilbyder et landsdækkende service- og monterings netværk af erfarne og serviceorienterede medarbejdere, der sikrer pålidelighed i forbindelse med installation af jeres automatiske dørsystem, samt hurtig udrykning hvis uheldet er ude. 

record Danmark A/S, en troværdig partner. Vi har siden 1968 projekteret, monteret og serviceret automatiske dør-, sikkerheds- og port-løsninger i Danmark, fra den enkelte skydedør til butikken - til leverandør på nogle af de største byggeprojekter i Danmark. 

Vor produktion er ISO-certificeret – vore produkter er CE-mærkede, vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet og være markedsførende indenfor avanceret dør- og portautomatik.

record Danmark A/S er i hele Norden, vi har en veludbygget salgs-, monterings-, og serviceafdeling i Sverige. og og vores forhandlernetværk i Norge betyder at uanset hvor du har en opgave i Norden, så kan vi klare den.

Hos record har vi den rigtige løsning til enhver opgave indenfor automatiske dør- og indgangsløsninger. Vores landsdækkende salgsafdeling står til Deres rådighed med rådgivning, vejledning, kalkulation og service.