da
  • record PROTECT IP65, certificeret vandtæt skydedørsautomatik

  • records Flowcontrol System i DR nyhederne d 17-5 2020 

  • DR nyhederne om record berøringsfrie tryk, for hygiejnen.

your global partner for entrance solutions

Automatiske dørsystemer – det er record!

Velkommen til record Danmark A/S, Vi er specialister i automatiske indgangsløsninger, og har været det siden 1966. Vi rådgiver, leverer og monterer, vedligeholder og servicerer, automatiske døre for kunder i hele Danmark.

record har gennem årene leveret automatiske døre over hele Danmark, og du vil finde record døråbnere i mange indgange til butikker og storcentre, ligesom record dagligt letter adgang på mange plejehjem og sygehuse. Også i private hjem, hvor der er behov for en hjælpende hånd, kan record lette den daglige adgang. 

record produkterne er sikre i drift, de er veldesignede og har kompakte mål. record døråbnere er kendetegnet ved en meget støjsvag funktion, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger. record tilbyder, ud over dørautomatik, komplette glasdørssystemer til skydedøre, foldedøre og karruseldøre. Vi producerer også hygiejniske og hermetisk tætte døre til brug på operationsstuer på hospitaler eller dyrlæge klinikker, og til laboratorier

record glassystemer til sikkerhedsglas i 10 mm enkeltglas og 22 mm termoglas består af slanke aluminiumsprofiler med effektive gummitætninger. Glassystemerne kan monteres med indbrudshæmmende glas, og dørsystemerne kan dermed klassificeres til DS EN 1627 MK 3

record leverer også avancerede sikkerhedssystemer til regulering af person flow i lufthavne, og vi har erfaring med adgangs kontrol og flugtvejssystemer. Automatiske brandsikrede døre er en del af produktprogrammet.  

record er ISO-certificeret – og alle vore produkter bliver CE-mærkede i henhold til gældende krav.

record har det som formål, og sætter en ære i, at levere den bedste kvalitet og vi arbejder konstant på, at udbygge vores position som førende leverandør af automatiske dørsystemer i Danmark.

Hos record har vi den rigtige løsning til enhver opgave indenfor automatiske dør- og indgangsløsninger. Benyt vores rådgivning og know-how, når der projekteres nye automatiske indgange.

Quicklinks til record's automatiske dørsystemer

Loading...