da

Referencer

Produktlinje
Produkt
Løsning
Produkt model
Produkt kategori
Branche
Land

48 of 48 referencer

ProRoom, Vejle, facade
Village Bolig & Bad Showroom i Vejle

Firmaet ProRoom tilbyder unikke showrooms flere steder i Danmark, bl.a. i Vejle -  Disse showrooms er automatiserede, dvs. der er ikke personale på stedet, men et adgangssystem der sikrer at kun besøgende der har fået tildelt adgang online, kommer ind. 

Konceptet giver de besøgende ro til at gå rundt mellem de flotte udstillinger, uden at blive forstyrret. 

record Danmark har leveret indgangspartiet bestående af; en TSA20 teleskopdør i midten samt FTA20 foldedøre på begge sider, i et slusesystem for adgangssikring. Der er samtidig indbygget Flowcontrol farvemarkeringer, der retningsbestemmer brugen af slusesystemerne.            

Mere | Gem | Del
Flowcontrol System på apotek
Flowcontrol System på apotek

Især apoteker, men også de fleste andre butikker, har stort behov for at kunne styre antallet af mennesker i forretningen. Søborg apotek bruger Flowcontrol Systemet til at sikre at der ikke er flere kunder inde i butikken ad gangen, end foreskrevet.

Mere | Gem | Del
Vejen Rådhus
Vejen Rådhus

Det nye Vejen Rådhus er en ambitiøs bygning, der med sin beliggenhed i hjertet af byen Vejen, vil få stor betydning for byen. Der er skabt et nyt, imødekommende og moderne ansigt for et samlet Vejen Kommune.

Projektet består af et nybyggeri i fire etager med offentlige funktioner og kontorarealer samlet omkring et åbent atrium.

Begge hovedindgange består af record STA20 skydedørspartier i facaden og record K21 karruseldøre indvendig, smukt bundet sammen med et specialbygget vindfang mellem de to dele. Den to-fløjede drejedør har indbygget skydedørsparti, således kan indgangspartiet forvandles til en traditionel vindfangs løsning med to skydedøre, ved spidsbelastninger, ved et tryk på en knap.

Mere | Gem | Del
Kolding HF & VUC record K31 karruseldør
Kolding HF & VUC

Kolding HF & VUC tilbyder en  lang række uddannelser indenfor; Almen Voksenddannelse (AVU), Højere Forberedelse (HF), Gymnasial Supplering (GS), Ordblindeundervisning (OBU) og Forberedende Voksenuddannelse (FVU). 

De 100 medarbejdere og omkring 650 kursister fik ny skole i 2015, i området kaldet Design City i Kolding.

record Danmark leverede i den forbindelse en record K31 tre-fløjet karruseldør til deres hovedindgang.

Mere | Gem | Del
Munkesøparken, Kalundborg
Munkesøparken, Kalundborg

Boligselskabet Munkesøparken består af to boligafdelinger, fortrinsvis med boliger til ældre og handicappede. Munkesøparken ligger centralt i Kalundborg og der er en smuk udsigt over Kalundborgs gamle bydel, fjorden og kirken.

Problemer med træk gennem bygningerne, fra de åbne indgangspartier betød at der skulle findes en løsning der fastholdte den lette og ubesværet adgang til bygningerne, samt minimerede trækeffekten.  De har valgt record E-STA 20 enkeltfløjet skydedøre til alle deres udvendige adgangspartier, 16 opgange ialt.

Mere | Gem | Del
AFG Arbonia-Forster Holding AG (Schweiz)
AFG Arbonia-Forster Holding AG (Schweiz)

ARBONIA Forster Holding AG, med hovedsæde i Schweiz, er leverandør til den internationale byggebranche. Dens 6000 medarbejdere er aktive på 12 produktionsanlæg, og de 50 salgsselskaber generere omkring en milliard schweiziske franc i salg pr år.

En del af AFG forretning består af fremstilling af dør-profiler og specielle døre, som alle er automatiseret ved hjælp af automatik systemer fra record. Dørene på deres hovedkvarter i Arbon har alle automatikker fra record.

Mere | Gem | Del
debis Systemhaus, Berlin (Tyskland)
debis Systemhaus, Berlin (Tyskland)

Debis-Haus ligger meget tæt på Potsdamer Platz i Berlin, beliggende i et kvarter kendt som Daimler City. Designet af den italienske arkitekt Renzo Piano, det blev bygget i 1993, men Daimler flyttede ikke ind før 1997. Omdøbt Atrium Tower ca. 16 år senere, anses det for at være en af Berlins mest iøjnefaldende bygninger, og fungerer i dag som hjem for nyhedsmedierne kanal N24.

Siden terrorangrebene den 11. september, er det ikke længere en offentligt tilgængelig bygning. Indgangene består af to radiale skydedøre udformet som interlocks med automatik under gulvet. Dørene har en diameter på 2900 mm og en højde på 2650 mm.

Mere | Gem | Del
St. Pancras Station, London (England)
St. Pancras Station, London (England)

En dørautomatik under gulvniveau har en særlig status. Den ekstra indsats, der kræves i byggeriet til at installere automatikken under gulvet muliggør skabelsen af en frit, luftig arkitektonisk stil, og bruges derfor ofte i repræsentative glaskonstruktioner.

Her på den imponerende St. Pancras station i London, giver det god mening, at vores C 90 SU-model er valgt for at give adgang til perronerne i de terminal-lignende Euro Star zone.

Automatikken er beskyttet til IP67 normer og standarder af meget effektive tætninger der forhindrer indtrængning af snavs, støv og lejlighedsvis aggressive rengøringsmidler fra gulv rengøringsmaskiner. De trodser også regnen, selv den engelske slags!

Mere | Gem | Del
Centre Hospitalier de Luxembourg
Centre Hospitalier de Luxembourg

Dette er et hospital i Luxembourg der tilhører en gruppe, der omfatter fire specialiserede sygehuse. Det samlede budget beløber sig til omkring 300 millioner euro.

Hospital har record CLEAN K1 hygiejniske skydedøre i automatiske og manuelle versioner. De modeller, som ikke indeholder forsegling omkring profilkanter for at sikre en hermetisk lufttæt forsegling, er hovedsageligt anbragt indenfor i de lufttætte zoner. Deres holdbare overflader gør rengøring let.

Mere | Gem | Del
Clinique des Grangettes, Geneva (Schweiz)
Clinique des Grangettes, Geneva (Schweiz)

Beliggende tæt på centrum af Genève, Clinique des Grangettes har en privilegeret, rolig beliggenhed. Dens vigtigste specialiteter er barsel, særlig kirurgi, kardiologi, onkologi, pædiatri og radiologi.

record har udstyret Clinique des Grangettes med hermetisk forseglede døre med ekstra brandsikrings funktioner. Ud over at forebygge luftgennemstrømning ved hjælp af tætninger omkring kanten af hele profilen, er dørene forsynet med yderligere tætninger, som udvides i tilfælde af brand, hvilket forhindrer flammer og røg i at sprede sig i mindst 30 minutter. For at aktivere døren til at lukke, for at forhindre spredning af brand under et strømsvigt, er døren forsynet med en modvægt. I tilfælde af strømsvigt, er automatikken, som er fastgjort med en magnet, afkoblet, dørbladene med sin modvægt følger tyngdekraften og bruger energien på at lukke døren sikkert og forsvarligt.

Mere | Gem | Del
Børneklinikken i Erlangen
Børneklinikken i Erlangen

børneklinikken på University Hospital i Erlangen behandler præ-modne og nyfødte babyer, børn og teenagere i alle aldre. For at sikre optimal pleje, afhængigt af den medicinske tilstand og alder, er de forskellige afdelinger og klinikker bemandet med erfarne børnelæger, der er udstyret med moderne diagnostiske og terapeutiske værktøjer og teknikker. De arbejder tæt sammen med højt kvalificerede sygeplejersker, fysioterapeuter og pædagoger.

Det der også spiller en rolle ved patienternes bedring er flere dusin record CLEAN K1-A hermetisk forseglede automatiske døre som hospitalet har. Dørene skiller sig ud med deres store glasflader, som oversvømmer bygningen og fylder gangene med naturligt lys. Markiser, der lukker med et tryk på en knap er monteret på de glaserede områder for at skabe helt private zoner.

Mere | Gem | Del
Hug Bakery, Zurich (Schweiz)
Hug Bakery, Zurich (Schweiz)

Hug Bakery blev grundlagt i Lucerne, Schweiz, da Josef Hug-Meyer, der senere skulle låne Hug rusk (eller Zwieback) sit navn, startede et bageri tilbage i 1877. Selv i dag er virksomheden familieejet og er nu i sin femte generation. Hug fastholder 10 filialer i hele Schweiz, hvoraf den seneste blev åbnet i Birmersdorferstrasse i Zürich i 2013.

Mere | Gem | Del
MUC Airport, Munich (Tyskland)
MUC Airport, Munich (Tyskland)

Franz Josef Strauss Airport ligger i München, Tyskland, og åbnede i 1992. Med 42 millioner passagerer om året, kun overgået af Frankfurt som Tysklands største lufthavn. Den beskæftiger omkring 30.000 mennesker, og kommer regelmæssigt i top 10 på en lang række internationale ranglister.

Mange record døre er installeret i München, den mest usædvanlige af dem er den tre-fløjede karusseldørs model vist her, der blev bygget omkring en beton søjle.

Mere | Gem | Del
University Clinic Munster, (Tyskland)
University Clinic Munster, (Tyskland)

UCM står for medical excellence blandt tyske hospitaler. Sammen med sit eget medicinske fakultet, bidrager UCM til uddannelse af læger og forskere, og sikrer dermed en stabil udvikling af sundhedspleje i Tyskland.

 

Mere | Gem | Del
Grand Hotel Quellenhof, Bad Ragaz (Schweiz)
Grand Hotel Quellenhof, Bad Ragaz (Schweiz)

The Grand Hotel Quellenhof symboliserer den klassiske, luksuriøse elegance af den schweiziske grand hotel industri. Vinder af flere priser, herunder "Leading Spa", er et medlem af "The Leading Hotels of the World" international gruppe og "Deluxe Hotels Schweizisk".

Mere | Gem | Del
Tschuggen Grand Hotel Arosa (Schweiz)
Tschuggen Grand Hotel Arosa (Schweiz)

Beliggende i Graubünden bjergene i den fredfyldte Arosa region, Tschuggen Grand Hotel er et af de mest prestigefyldte fem-stjernede hoteller i Schweiz. For gæster i de 98 værelser og 32 specieldesignede suiter, arbejder mange medarbejdere døgnet rundt for at gøre deres ophold så behageligt som muligt. De 6 restauranter, barer og lounger serverer en bred vifte af kulinariske lækkerier.

Spa og wellness zone sætter standarder, som ikke er matchet andre steder; en glasbro forbinder hotellet med den verdensberømte Tschuggen Bergoase spa: 5000 kvadratmeter privat paradis, designet til at henrykke sanserne og skabt af den berømte arkitekt Mario Botta. Overdådige sejl lavet af glas og stål åbner de dybe hjørner til himlen og bjergene, oversvømmer de fire niveauer med lys og betagende panoramaudsigt.

Og som om det ikke var eksklusiv nok til den krævende kundekreds, ejer hotellet Tschuggen Express, den eneste bjergbane i Schweiz med læderbetrukne pladser, der transporterer beboerne til hjertet af Arosa-Lenzerheide ski- og vandreture-område på mindre end to og et halvt minut.

Mere | Gem | Del
The Dolder Grand, Zurich (Schweiz)
The Dolder Grand, Zurich (Schweiz)

Dolder Grand er et 5-stjernet hotel beliggende i Zürich-Hottingen; det plejede at blive kaldt Dolder Grand Hotel, og har været placeret her siden 1899. Den oprindelige "Curhaus" går tilbage til 1899 også tilhørende luksusklassen af byens kurbade. Beliggende på de vestlige skråninger af Adlisberg mellem den pulserende by og forfriskende natur, giver en storslået udsigt over byen Zürich, søen og Alperne.

Dolder Grand har 176 luksuriøse værelser og suiter, udsøgt køkken, en spa, der dækker 4.000 kvadratmeter, rummelige selskabslokaler og konferencelokaler samt en værdifuld kunstsamling.

Mere | Gem | Del
Four Seasons Hotel, Geneva (Schweiz)
Four Seasons Hotel, Geneva (Schweiz)

Beliggende direkte ved Genevesøen, bygget i 1834 og er det ældste luksushotel i Schweiz, samt en af byens historiske vartegn.

The Four Seasons Hotel des Bergues er den første og eneste af sin slags i Schweiz. Bygget i neoklassisk stil, forfører sine gæster med sine 70 værelser og 45 suiter, kreativ italiensk køkken, ekstraordinære bar, elegante saloner, business-center og fitnesscenter, der sikrer et meget behageligt ophold. Samvittighedsfuldt personale giver fremragende service.

Den kendte indretningsarkitekt Pierre-Yves Rochon designede værelser og suiter med stor elegance, der kombinerer de klassiske udseende og stil af hotellet med den nyeste teknologi. Lad udsigt over søen, den gamle bydel og gårdhave fortrylle dig. Værelserne er lyse og luftige, dekoreret i blå og grønne stoffer og farver, lyse træsorter og Louis møbler Philippe-stil. Næsten en fjerdedel af værelserne er rummelige suiter, de fleste med trin-out balkon med udsigt over Genevesøen.

Mere | Gem | Del
City Gate Düsseldorf
City Gate Düsseldorf

City Gate er så meget en del af den moderne Düsseldorf skyline som Kniebrücke, Landtag, Rhine Tower og de nye havne skyskrabere. Den nye skyline repræsenterer den seneste udvikling i det moderne Düsseldorf, hvad angår arkitektur og by-projekter, ikke at forglemme den historiske gamle bydel med dens promenade langs Rhinen.

Blandt andre, indeholder City Gate kontorer for Nordrhein-Westfalens statsminister. Et særligt træk ved det 80 meter høje kontortårn er den centrale gang, som måler omkring 65 meter i højden, og er fyldt med kontorer. Bygningen har karakter af en byport-bygning, hvilket forklarer dets navn.

Vi leverede indgangen bestående af to tre-fløjede karusseldøre, der stilfuldt indgår i den luftige stål- og glas-facade. Karusseldørene understøtter også det generøst dimensionerede buede indgangsparti, der bliver særligt iøjnefaldende om natten med deres bløde belysning.

Mere | Gem | Del
Merck Finck Bank, Munchen (Tyskland)
Merck Finck Bank, Munchen (Tyskland)

Den private bank Merck Finck & Co.blev grundlagt i 1870, og har hovedkvarter i München, Tyskland. Det har 305 medarbejdere, og har siden 2012 været et datterselskab af KBL European Private Bankers, og dermed ejet af Holding Precision Capital i Luxembourg, der også repræsenterer interesser private investorer fra Qatar.

Diskretion er en af de vigtigste funktioner i banksektoren. På deres München hovedkvarter, er en gulvmonteret automatik blevet monteret på tunge svingdør, og gør sit arbejde lydløst og diskret.

Mere | Gem | Del
Deutsche Bank Berlin (Tyskland)
Deutsche Bank Berlin (Tyskland)

Berlin hovedkvarter for Deutsche Bank er placeret i Charlottenstrasse, som også er hjemsted for bankens Kunsthalle eller kunstgalleri, og record produkter er godt repræsenteret her. Sandstens bygningen, bygget i det nittende århundrede, har tre dørsystemer i facaden, hvilket giver indgangen et nyt og attraktivt ansigt. Dette look skaber en æstetisk spænding mellem brugen af moderne materialer på den ene side og de historiske aspekter af bygningen på den anden.

Mere | Gem | Del
Paris Airport CDG (Frankrig)
Paris Airport CDG (Frankrig)

Den største lufthavn i Frankrig og næststørste i Europa, er Air France's internationale hub. Det består af mere end 600 virksomheder og omkring 75.500 medarbejdere, så det er en af de vigtigste forretningsområder i Paris-området. Den håndterer 66 millioner passagerer om året, hvilket gør den til nummer otte i verden.

Charles de Gaulle Lufthavn har tillid til records sikkerhedsprodukter, og har installeret flere forskellige FlipFlow modeller her på en række sikkerhedsniveauer; alle leverer pålidelig service.

Mere | Gem | Del
Marin Centre Marin-Epagnier (Schweiz)
Marin Centre Marin-Epagnier (Schweiz)

Marine Centeret i den fransktalende kanton Neuchâtel, har mere end 30 butikker og mange restauranter og caféer på to niveauer, der tilbyder en bred vifte af varer og tjenesteydelser.

record blev valgt til at levere hovedindgangs døren. En enorm og imponerende record karusseldør ca. 6 meter i diameter er det første, besøgende til Marine Centeret ser.

Mere | Gem | Del
Valencia Airport VLC (Spanien)
Valencia Airport VLC (Spanien)

Valencia Airport ligger i Manises, 8 km vest for Valencia i Spanien. op til  Americas Cup i 2007 blev denne internationale lufthavn moderniseret og udvidet, og fik, blandt andre nye funktioner, en ny terminalbygning.

Igen er de prøvede og testede record FlipFlow TWIN modeller installeret her, styrer strømmen af passagerer og forhindrer uautoriseret adgang til spærrezoner.

Mere | Gem | Del
Barcelona Airport BCN (Spanien)
Barcelona Airport BCN (Spanien)

Med næsten 40 millioner passagerer om året, er El Prat-lufthavnen i Barcelona Spaniens næststørste lufthavn (kun Madrid-Barajas er større), og den tiende største i Europa. Terminalerne bruger flere record FlipFlow TWIN modeller, hvilket skaber sikre en-vejs adgangspunkter mellem sikre områder og offentlige områder, så passagerstrømme er automatisk og jævnt kontrolleret.

Mere | Gem | Del
Sainte-Marie Clinic (Frankrig)
Sainte-Marie Clinic (Frankrig)

Sainte-Marie klinikken er placeret i Osny i Val-d'Oise. Det består af plejehjem, et behandlings- og rehabiliterings-hjem, psykoterapeutisk og medicinske centre, strålebehandling og onkologi, samt et medicinsk billeddiagnostiks center.

Stort set alle de automatiske døre her blev leveret af record, hvilket giver bygningen et ensartet udseende og sikrer besparelser i vedligeholdelse.

Mere | Gem | Del
Wiens messecenter (Østrig)
Wiens messecenter (Østrig)

Et karakteristisk kontortårn markerer placeringen af Wiens messecenter, der peger mod Østrigs vigtigste messeområde. Omkring 20 arrangementer afholdes her hvert år, centret gennemfører primært specialiserede udstillinger. Wiens messecenter spiller en væsentlig rolle i økonomien i området; fordelt på 15 hektar, det har over 70.000 m² udstillingsareal samt et kongrescenter.

Mere | Gem | Del
Billund Airport (Danmark)
Billund Airport (Danmark)

Internationalt set er Billund en lille lufthavn, med kun 2,9 millioner passagerer om året, og kun Danmarks næststørste, men for børn, yderst vigtig, fordi den er placeret tæt på Legoland og Lego fabrikken.

Billund har direkte fly til 40 destinationer.

Mere | Gem | Del
Burg Hohenklingen, Stein am Rhein (Schweiz)
Burg Hohenklingen, Stein am Rhein (Schweiz)

Hohenklingen Borg eller slot er et vartegn placeret omking 200 meter over den lille, maleriske by Stein am Rhein i Schweiz. I løbet af sin lange historie, er det blevet beskyttet mod krig og ødelæggelse, og dermed ser stadig meget ud som det gjorde i middelalderen.

Dag Hohenklingen Slot med sin restaurant og en imponerende udsigt er en populær destination for dagen besøgende og catering ved begivenheder, populær langt ud over de nationale grænser.

Den omfattende restaurering, der blev afsluttet i 2007, har gjort det muligt for record at gøre mange dele af slottet kørestolsvenlige..

Mere | Gem | Del
Zurich Airport (Schweiz)
Zurich Airport (Schweiz)

Zurich Airport er Schweiz 'største og vigtigste internationale knudepunkt og er rangeret nr 13 i Europa, med passagerer på 26 millioner om året. Den berømte Skytrax-liste rangerer jævnligt Zürich blandt de bedste 10 lufthavne i verden. lufthavnens virksomheder udgør ca. 270 virksomheder og beskæftiger mere end 25.000 mennesker.

Zurich Airport ligger tæt på vores Fehraltorf hovedkvarter. Men det er uden betydning for dens operatør, der lægger langt større vægt på den lange levetid, exceptionelle pålidelighed og, vigtigst, høje sikkerhedsniveau vores produkter har. Et perfekt eksempel er installationen af flere en-vejs sikkerhedsadgangssystemer af record FlipFlow typen. Vores udvidede model, TWIN, viser den rejsende den rigtige vej at gå, og pålideligt og effektivt forhindrer ukontrolleret tilbagevenden til det restriktive område.

Mere | Gem | Del
Loading...