da

Referencer – Tschuggen Grand Hotel Arosa (Schweiz)

Beliggende i Graubünden bjergene i den fredfyldte Arosa region, Tschuggen Grand Hotel er et af de mest prestigefyldte fem-stjernede hoteller i Schweiz. For gæster i de 98 værelser og 32 specieldesignede suiter, arbejder mange medarbejdere døgnet rundt for at gøre deres ophold så behageligt som muligt. De 6 restauranter, barer og lounger serverer en bred vifte af kulinariske lækkerier.

Spa og wellness zone sætter standarder, som ikke er matchet andre steder; en glasbro forbinder hotellet med den verdensberømte Tschuggen Bergoase spa: 5000 kvadratmeter privat paradis, designet til at henrykke sanserne og skabt af den berømte arkitekt Mario Botta. Overdådige sejl lavet af glas og stål åbner de dybe hjørner til himlen og bjergene, oversvømmer de fire niveauer med lys og betagende panoramaudsigt.

Og som om det ikke var eksklusiv nok til den krævende kundekreds, ejer hotellet Tschuggen Express, den eneste bjergbane i Schweiz med læderbetrukne pladser, der transporterer beboerne til hjertet af Arosa-Lenzerheide ski- og vandreture-område på mindre end to og et halvt minut.

www.tschuggen.ch

PDF | Gem | Del
Følgende record produkter er installeret i dette eksempel
Tilbage
Loading...