da

En karriere hos record Danmark A/S

record Danmark A/S er en del af agta-record gruppen. Vi er en af verdens førende indenfor automatiske dørsystemer. Vores sortiment omfatter alle typer af lineære skydedøre, teleskopiske skydedøre, automatiske døråbnere, foldedøre samt karruseldøre. Derudover tilbyder vi en række speciel produkter; Hygiejniske og hermetisk tætte døre til f.eks. hospitaler, indbrudssikrede døre, sikkerhedssystemer til f.eks. lufthavne, brandsikrede døre og flugtvejs systemer.

record Danmark A/S, en troværdig partner. Vi har siden 1968 projekteret, monteret og serviceret automatiske dør-, sikkerheds- og port-løsninger i Danmark, fra den enkelte skydedør til butikken - til leverandør på nogle af de største byggeprojekter i Danmark. 

record Danmark A/S er i hele Norden, vi sælger records produkter i hele Norden, både gennem egne selskaber og via forhandlere.

Vi søger løbende kollegaer til at være en del af vores udvikling i Norden; sælgere og kundemedarbejdere, montører og servicefolk. hvis der ikke er en ledig stilling er du altid velkommen til at fremsende en uopfordret ansøgning via nedenstående skema. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

 

Ledige stillinger hos record Danmark, netop nu:

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.
Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.
 

Send en ansøgning ved at udfylde nedenstående formular og vedhæft relevante dokumenter

Loading...