record go to bottom
record automatische Türsysteme da

Buede Skydedøre

Buede skydedøre er krumme i udformningen. Graden af buen kan varieres fuldstændig som kunden ønsker. De er også omtalt som cirkulære eller radiale skydedøre. To buede skydedøre kan monteret efter hinanden ved indgangen til f.eks. en foyer, giver en 360° rund skydedør med to skydedørspartier, hvilket effektivt eliminerer træk, samtidig med at man opnår et meget attraktivt indgangsparti. Automatikken til de buede døre kan skjules i gulvet (R 61 SU) for et  endnu mere elegant look.

record CURVED Standard 180 / 360

Buede skydedøre gør enhver bygning mere elegant og stilfuld. Det er et perfekt alternativ til karruseldøre, samme elegance, men mindre kompleks, og langt mere fleksibel med hensyn til udformning. Men record CURVED kan også bruges som alternativ til almindelige skydedøre, og giver facaden et mere interessant udtryk. Kan også bruges indvendig, f.eks. som en del af et vindfang. Denne type dør kan integreres i stort set alle buede overflader, og være buet indad eller udad.

record R 62

record R 62 sikkerheds interlock giver mulighed for adskillelse af den gående trafik, med en række sikkerhedsniveauer. Samspillet mellem den nyeste teknologi og gennemprøvede teknikker, muliggør sikker adgangskontrol for sårbare og særligt beskyttede områder, som banker, lufthavne og andre følsomme områder.

record CURVED R 61 SU

record CURVED R 61 SU er dørautomatik monteret under gulv, til buede skydedøre. Til forskel fra konventionelle dørautomatikker, er der ingen begrænsninger for dørens krumning. Dørene kan både bue indad og udad.

record CURVED Concave

record CURVED Concave er en indad buet skydedør og bliver et synligt og slående element i enhver bygning. Døren fremhæver arkitekturen og tilfører både karakter og elegance til facaden.

 

record CURVED Convex

record CURVED Convex, er en udad buet skydedør og tilfører en facade elegance og personlighed. På grund af den høje grad af designfrihed kan døren harmonisk integreres i ethvert arkitektonisk koncept.

Loading...