da

record Speedgates

record Speedgates er karakteriseret ved et gennemtænkt og brugervenligt design. Speedgates er løsningen hvor der ønskes en adgangskontrol der er æstetisk og effektiv ved kraftig trafik.

record Speedgates fås i tre udgaver, der samlet giver en bred vifte af muligheder i forhold til behov og ønsker.   

record Speedgate Swing Slim

Højhastigheds speedgate med automatiske svingdøre, til indendørs brug.

Enkelhed og kvalitet 

Minimalt aftryk, gennemsigtigt og brugervenligt design. En løsning der egner sig til steder hvor der er begrænset plads, og hvor æstetik er vigtig.

Lydløs og jævn i brug. record Speedgate Swing Slim fås i BA-finish med firkantede ender eller i EV-versionen med afrundede ender, begge med et bredt udvalg af kabinetlængder og svingdørs bredder.

record Speedgate Swing Advanced

High-speed speedgate med automatiske svingdøre, til indendørs brug.

Enkelhed og kvalitet

Minimalt aftryk, gennemsigtigt og brugervenligt design. En løsning der egner sig til steder hvor der er begrænset plads, og hvor æstetik er vigtig.

Lydløs og jævn i brug, record Speedgate Swing Advanced fås i BA-finish med anodiseret aluminiumsølvfarvet låg (sort låg ved EV-finish). Begge versioner fås i to længder og med et udvalg af blad-bredder og -højder og mange andre tilpasningsmuligheder.

record Speedgate Slide

Fuldpanel Speedgate til intern installation - Automatiske fuldglas glideblade i 1,2 m, eller 1,8 m højde

Eksklusivt og tidløst prisvindende design. Næsten lydløs og jævn i brug, dette klassiske Speedgate Slide-design fås i BA-versionen i polyurethanfarvefinish, eller med rustfri stålkabinetter i EV-versionen med et udvalg af toplågsmaterialer, sidepaneler og mange andre tilpasningsmuligheder, herunder Lift Screen integrationer.

Loading...