da

Brandsikre Døre

record har to modeller for brandbeskyttelse. begge er certificerede. DFA 127 FIRE er især velegnet, hvor der kræves automatisk brand- og røgsikrede døre. I tilfælde af brand aktiveres lukningen af svingdøren af en røg- og brand alarm. Den ekstra kontrolenhed modtager en kommando til at lukke passagen straks. Automatikken lukker døren med fjederspænding. Med den integrerede mekaniske sekventielle kontrolenhed kan to-fløjede døre også bruges som brandsikrings døre. CLEAN produkt serien har dørblade der kan modificeres til at give brand og røg beskyttelse ud fra de foreskrevne godkendelsesnormer.

record DFA 127 FIRE

Modellen record DFA 127 FIRE er godkendt til brug på røg- og brandsikre døre. I tilfælde af brand udløser signaler fra en røg- og varmemelder eller et brandalarmanlæg straks en lukning af gennemgangen.
Lukningen kan gennemføres med fjederkraft. Med den mekaniske dørvælger der kontrollerer lukningsrækkefølgen, kan DFA 127 FIRE også monteres på tofløjede brandsikringsdøre.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record CLEAN K1-A / K2-A

Standard modellerne i record CLEAN serien er K1, en enkeltbladet skydedør, og K2, med to dørblade. Et stort udvalg af materialer er tilgængelige for dørbladets kerne og overflade finish samt udformningen af dørkarme og tætningssystem, hvilket muliggør et bredt område af anvendelsesmuligheder.

 

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record CLEAN K1- T30/ T60

Brandbeskyttelses skydedør (brandsikrings lukning - FSC) med certificering i henhold til DIN 4102, EN 1634, belgisk særlig standard og røgbeskyttelse test i henhold til DIN 18095 for strukturelle arbejdsindgange op til B x H 1 510 x 2 135 mm i lette vægt gipsvægge i henhold til DIN 4102, pt. 4.

Er klassificeret som henholdsvis BD30 og  BD60.  

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...