da

Karruseldøre

records karruseldøre har alle den officielle TÜV-certificering og overholder EN 16005 sikkerhedsstandarden.  record tilbyder tre modeller, en to-fløjet model, en tre-fløjet model og en fire-fløjet model. K21 standardmodellen er udstyret med en automatisk skydedør, men kan også bestilles med et fast segment, integreret to-vejs svingdør, og med  to roterende udstillings montrer. record K 21 model har unikke sikkerhedsstandarder, takket være dens sikkerhedsfløj der giver en unik sikkerhed for brugerne. Stern konstruktionen er udført i stål med isolering og yderbeklædning i pulverlakeret aluminium eller det matriale og overflade der skal bruges i deres projekt. Taget afdækkes med hvide tagplader eller vandtæt tag i samme farve som døren.

record K 21

record K 21 er en to-fløjet karruseldør som leveres i størrelserne 3600 -6500 mm. Dørtypen er rummelig med god plads til brugeres indkøbsvogne og lignende. Med en integreret skydedør kan døren også fungere som skydedør på gode sommerdage eller ved passage af store genstande.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record K 31

Tre-fløjede automatiske, eller manuelle, karruseldøre, kan leveres i størrelserne  1800-8000 mm. Dørtypen er rummelig og spænder fra manuelle døre til fuldautomatiske døre med center vitriner og  manuelle eller automatiske natskydedøre for aflåsning. Mindre størrelser kan også leveres som fuld glas-modeller

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record K 41

Fire-fløjet automatisk eller manuel karruseldør , kan leveres i størrelserne 1800-6500 mm.  Dørtypen er det klassiske design med et effektivt personflow og spænder fra manuelle døre til fuldautomatiske døre med center vitriner og  manuelle eller automatiske natskydedøre for aflåsning.  Mindre størrelser kan også leveres som fuld glas-modeller

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

Karruseldøre med adgangssikring

records 3- og 4-fløjede karruseldøre med adgangs-sikkerhed, sikrer kontrolleret adgang til sikre områder

records karruseldøre er modulopbygget, dette koncept muliggør integration af næsten alle almindelig kendte adgangskontrol- og identifikationssystemer.

Intelligente sensorteknologier overvåger antallet af mennesker og opdager brud på sikkerheden (Tailgating / Piggybacking) pålideligt og sikkert.

records adgangs-sikkerheds løsninger kan rapportere hændelser til bygningsstyringssystemet, hvis det ønskes.

Loading...