da

Teleskop Skydedøre

Elegante automatiske skydedøre der giver enhver indgang karakter og giver mulighed for specielt stor åbningsbredde. Kan fås som enkelt- eller tofløjede modeller med enten to eller fire skydedørsfløje. Komplet monteret med letvægtsprofiler fra record eller i kraftigt isoleret glas. Det ideelle valg til en repræsentativ indgang til din virksomhed eller organisation. Specielt egnet til hoteller, restauranter, hospitaler og lufthavne. 

record TSA 20

Lige så indbydende og pålidelige som de traditionelle skydedøre, men mere imponerende i konstruktion og drift, er vores to eller fire bladede teleskopiske skydedøre. I sammenligning med den traditionelle skydedør bruger de omkring 30% mindre plads takket være deres smallere dørblade, og kan dække særligt store åbningsbredder på op til 4000 mm. Maksimal dørvægt spænder fra 2 x 130 kg for enkelt og 4 x 90 kg for dobbelte teleskopiske skydedøre.

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record THERMCORD Teleskop

records THERMCORD teleskopskydedøre, har termisk adskilte dørprofiler med varmeisolerende egenskaber.

THERMCORD teleskopskydedøre anvendes typisk som udvendig dør i områder hvor der kan forekomme høje temperaturforskelle og hvor rumforholdene ikke er optimale, så der ikke er plads til en almindelig dobbeltfløjet THERMCORD isolerende skydedør.

THERMCORD Teleskop skydedøren er den første teleskopiske skydedør med termisk isolerede profiler, vis størrelse næsten ikke adskiller sig fra vores standardprofiler, og således kan kombineres med vores øvrige typer skydedøre i f.eks. facader, med at sammenhængende arkitektonisk udtryk.

Nu kan man opnå høj arkitektonisk harmoni, også i trange rum, med THERMCORD teleskopskydedøren.

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record TSA 22

Ligeså indbydende og pålidelige som de traditionelle skydedøre, men mere imponerende i konstruktion og drift er vores to eller fire bladede teleskopiske skydedøre. I sammenligning med den traditionelle skydedør, bruger de omkring 30% mindre plads takket være deres smallere dørblade, og kan dække særligt store åbningsbredder på op til 4000 mm. Maksimal dørvægt spænder fra 2 x 130 kg for enkelt, og 4 x 90 kg for dobbelte teleskopiske skydedøre.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...