record automatische Türsysteme da

THERMCORD isolerende skydedøre

Mens tag, vægge og vinduer er blevet isoleret i årtier, sker der stadig signifikant og vedvarende varmeveksling i forbindelse med skydedøre. Dette finder sted, selv når dørene er forsynet med isoleret glas og er i lukket position. Dette skyldes de normale aluminiumsprofiler anvendt i konstruktionen i karmen der, af ​​hensyn til stabiliteten, er i et stykke. record THERMCORD systemet er specielt udviklet til automatiske døre for at reducere varmetabet. Dette opnås med ​​to sammensatte, men fra hinanden isolerede, profiler, fordi disse to profiler ikke rører hinanden på noget tidspunkt inde i døren, er enhver varmeveksling mellem indersiden og ydersiden af ​​dørsystemet minimeret. systemet sætter nye standarder for form og funktion. En termisk værdi (UD) på op til 1,4 W / m² K opnås sammen med 30 mm termoruder.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

 

record THERMCORD er en automatisk dør, der har termisk adskilte dørprofiler med varmeisolerende egenskaber. IFT Rosenheim har registreret en varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.1 W / m² K med godkendte isolerende ruder. THERMCORD monteres indendørs eller udendørs i områder med en permanent, eller midlertidig, høj temperaturforskel.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record THERMCORD profilsystemet, der med sine mange funktioner designet til at reducere klimastyrings-omkostninger, blev introduceret for første gang i 2012. THERMCORD+ fortsætter med at videreudvikle dette koncept ved hjælp af aktive pakninger. En varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.1 W / m² K (afhængig af valg af glas og samlet løsning) gør denne dørløsning perfekt hvis du vil kombinere energibesparende egenskaber med et elegant og slankt design: Kan nemt udbygges til certificeret indbrudssikret dørløsning (RC 2 niveau). 

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record THERMCORD RC 2 /RC 3 er den ideelle indgangsdør til din detailbutik, hotel eller kontorbygning. Du vil opnå en effektiv indbrudssikring kombineret med effektive, energibesparende egenskaber, der reducerer din opvarmnings- og klimaanlægs-omkostninger. En varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.5 W / m² K afhængig af glastype og løsning, gør denne dør til den perfekte løsning hvis du vil kombinere flot design med certificeret indbrudssikring (fås både på RC2 og RC3  niveau), samt unikke isolerende egenskaber.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

records THERMCORD teleskopskydedøre, har termisk adskilte dørprofiler med varmeisolerende egenskaber.

THERMCORD teleskopskydedøre anvendes typisk som udvendig dør i områder hvor der kan forekomme høje temperaturforskelle og hvor rumforholdene ikke er optimale, så der ikke er plads til en almindelig dobbeltfløjet THERMCORD isolerende skydedør.

THERMCORD Teleskop skydedøren er den første teleskopiske skydedør med termisk isolerede profiler, vis størrelse næsten ikke adskiller sig fra vores standardprofiler, og således kan kombineres med vores øvrige typer skydedøre i f.eks. facader, med at sammenhængende arkitektonisk udtryk.

Nu kan man opnå høj arkitektonisk harmoni, også i trange rum, med THERMCORD teleskopskydedøren.

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...