da

Tilbehør - Sensorer - Kontrolenheder

Ud over records gennemtænkte mekanik, udgør vores komplekse elektroniske udstyr rygraden i alle vores produkter. En afgørende grund til den store succes med vores produkter, er at record er en af de få producenter af automatiske døre, der selv har designet, udviklet og produceret sine styreenheder og følere. Dette har gjort det muligt for os at tilpasse vores sensorer og kontrolenheder så de passer optimalt til vores produkter, allerede på planlægninsstadiet. Vores sensorer gør langt mere end blot at åbne døren, når nogen nærmer sig. De registrerer præcist, hvor hurtigt personen bevæger sig, undertrykker åbning af døren når der f.eks er en potteplante i sensorens detekteringsområde, og beskytter  mennesker fra at kollidere med dørfløjene.

record AIR 290
record AIR 290 er en aktiv infrarød sensor der genererer et smalt lysgitter mod gulvet. Åbnings impulsen aktiveres når et objekt  bryder disse stråler. Denne sensor er særlig egnet, når kun en mindre overvågningsvinkel skal dækkes.
record AIS 290

Sikkerhedssensorer til kantbeskyttelse, anvendelse i automatiske indgangs- og dørsystemer til væg, loft eller nedsænket montering

record RIC 290

record RIC 290 sensor enheden bruger radar og infrarøde teknologier. Den er udstyret med en kombination af bevægelses- og tilstedeværelses-sensorer, der aktiverer åbnings og luknings operationer med en høj grad af sikkerhed og pålidelighed. Enheden kommunikerer aktivt med dørkontrol enheden, og registrerer personer i passage området. Et lysgitter forebygger kollision med dørblade.

record RAD 290

Ved analyse af dens umiddelbare omgivelser, kommunikerer record RAD 290 bevægelsesdetektor permanent med kontrolenheden. Detektionsfeltet defineres elektronisk, hvilket gør det muligt at eliminere tidligere registrerede dør bevægelser. Tidskrævende mekanisk finjustering af sensoren er derved elimineret. Også ændringer i detektionsområdet på grund af temperaturforskelle er stort set uproblematiske.

record BDE-D

Det brugervenlige BDE-D kontrolpanel kan anvendes til at indstille eller ændre dør parametre: såsom åbne og lukke hastigheder, åbner bredder for reduceret åbning, varighed af åben periode, osv.

Driftstilstanden vælges intuitivt når man bruger BDE-D elektronisk kontrolpanel; displayet har tekst på det sprog du ønsker.

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

record BDE-M

record BDE-M mekanisk kontrolpanel er udstyret med en nøgleafbryder til at vælge en række driftsformer. Nøglen kan fjernes i enhver position.

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

record bundskinner

Der er mange gode grunde til at overveje at installere bundskinne. designet til krævende miljøer og sikrer større driftsikkerhed i hele dørsystemets levetid.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record VRR

record VRR automatisk bolt låsesystem er et mindre, og omkostningsbilligt, modul, der giver grundlæggende beskyttelse mod indbrudstyve til din automatiske skydedør. Låsning udløses automatisk, så snart driftsenheden eller timeren har modtaget signal. når signalet modtages føres en stål bolt gennem to øjer placeret på dørfløjene der sikrer at den forbliver i lukket position. På denne måde kan døren ikke længere glide op uden brug af værktøjer og massiv kraft.

record MPV

For at forhindre automatiske skydedøre i at blive åbnet ved tvang, for eksempel ved aflåsning af indgangen til et apotek, tilbyder record en række forskellige løsninger. Som et bekvemt og praktisk alternativ til traditionelle manuelle gulvlåse, tilbyder record multi-point låsning (MPV), som effektivt forhindrer døren i at åbne, er udstyret med to bolte i gulvet og to i toppen af dørbladene. Se en video her.

record trykknap

For automatiske døre, tilbyder vi denne enkle trykknap. Fås som en overflade monteret udgave komplet med et montagehus, eller som indbygget version , til installation i alle kendte monteringsrammer

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

record SSK

Ligesom døren til dit hjem, gør den nøglebetjente kontakt det muligt at betjene din automatisk dør. når nøglen drejes tilsidesætter den alle tidligere gemte driftsformer og åbner straks døren. Således kan f.eks butiksejere få adgang til deres forretning om morgenen uden at skulle bekymre sig om timere eller bruge andre døre på bagsiden.

En record SSK integrerer perfekt bekvemmeligheden ved en automatisk dør-system med en øget grad af indbruds sikring, ligesom ved record multipunkt låsning, eller automatisk indbrudssikrede døre som record SAFECORD RC 2 og record THERMCORD RC 2 modellerne. En SSK gør dårligt tilgængelige, beskidte gulvlåse forældede.

Funktions udvidelsesmodul (FEM)

Udvidelsesmodul for særlige tilslutninger

record Touchless

Den berøringsfrie infrarøde hygiejniske kontakt udløser en åbnings impuls uden at skulle røre ved dens overflade.

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

record nødbatteri til DFA 127

Den kraftige og kompakte batteripakke med en kapacitet på 2,6 Ah ved 37 VDC udgangsspænding, sikrer uafbrudt drift af dørsystemet. Nødbatteriet giver mulighed for op til 800 åbninger, eller konstant åbning i op til 24 timer med fuldt opladet batteri, afhnængig af dørmål og de programmerede indstillinger.

Batteripakken er elegant integreret i i DFA 127, med kit-versionen.

Hvis strømafbrydelsen varer længe, kan det frakoblede dørsystem indstilles til batteridrift ved hjælp af fjernbetjening. En impuls er nok, og dørpumpen starter, åbner døren, vender tilbage til inaktiv tilstand, og døren lukkes igen med fjederkraft. Den indbyggede summer signalerer eventuelt strømforsyningsafhængig batteridrift.

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

Loading...