da

Løsninger for lager & distribution

records brede program indeholder også rulleporte og hurtigporte til industri og handel. 

Kompakt indbrudssikring med record MINIROLL

Den enkle, robuste og fleksible konstruktion giver mulighed for en række anvendelser: Uanset om det er eksternt eller internt, kan rulleporten tilpasses til enhver situation og er nemme at integrere på grund af deres kompakte design.

Crash-sikret hurtigport med record SPEEDCORD

record SPEEDCORD er en hurtigport til indendørs brug, som let kan installeres mellem f.eks. lageret og salgsområdet, eller mellem to lagre. Omfattende sikkerhedsfunktioner beskytter brugere og materialer fra skader eller beskadigelse. Denne port er relativt let og billig at installere hvilket gør den til et ideelt valg for virksomheder indenfor fødevaredistribution, supermarkeder, butikker, logistik virksomheder og fragt områder i lufthavne.

record SPEEDCORD

record SPEEDCORD er en hurtigport til indendørs brug, let installeret mellem lageret og salgsområdet, eller mellem to lagerlokaler.

Installeres ofte som supplement udover de manuelt betjente porte og døre, der er låst uden for arbejdstiden. På grund af den fuldt integrerede automatik og kontrol komponenter, der giver en meget kompakt hurtigport, og det faktum, at enheden kun skal bruge en 230 V stikkontakt, er hurtigporten forholdsvis let at installere og billigt i drift.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record MINIROLL

record MINIROLL er et automatisk rullegitter der sikrer effektiv mod indbrud, til vinduer, indgange og passager. Standarddesignet har stål-lameller, indbruds-sikret i beskyttelsesklasse RC2.
record MINIROLL er nem at installere og automatikken er fuldt integreret i kassetten. Brugervenlighed og sikkerhed er helt i top.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record DFA 127 FULL POWER

record DFA 127 Full Power er det ydelsesstærke kraftværk blandt records styresystemer til sidehængte døre. Dets mangfoldige anvendelsesområder sikres også af fjederkraften, der kan indstilles på stedet, hvorved det kan bruges i dørlukkerstørrelserne EN4 – EN6. Dermed tilbyder styresystemet ekstra fleksibilitet til kundespecifikke indstillinger. Den raffinerede teknik i record styringen tillader komplekse funktioner ved optimal kraftforløb i hele dørens svingområde.

 

Dette produkt kan købes direkte i vores webshop, klik her

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...