da

Robuste døre til større dimensioner

Desto mere repræsentativ en bygning er, jo mere overdådig skal indgangen være. Arkitekter er blevet mere og mere fokuserede på at gøre indgangspartier fuldt automatiseret, selv om de undertiden kan have enorme dimensioner. BLASI, records datterselskab i Tyskland, er eksperter i sådanne særlige konstruktioner, og deres kernekompetencer omfatter døre med mere end 3.000 mm i højden. records standardløsninger tilbyder også en lang række løsninger, med mulighed for at levere automatiserede døre på op til 600 kg. Baseret på vores gennemprøvede standardkomponenter, kan individuelle moduler modificeres til at producere større kraft. I forbindelse med skydedøre, er det grundlæggende udseende stort set bevaret, og kun kontrolenhederne er tilpasset til at matche de opgraderede motorer. Ved svingdøre, kan standard automatikken, der om nødvendigt gøres både vandtæt og støvtæt, installeres i gulvet med få modifikationer. Som følge heraf kan drevet udøve betydeligt mere kraft på døren.

record TSA 22

Ligeså indbydende og pålidelige som de traditionelle skydedøre, men mere imponerende i konstruktion og drift er vores to eller fire bladede teleskopiske skydedøre. I sammenligning med den traditionelle skydedør, bruger de omkring 30% mindre plads takket være deres smallere dørblade, og kan dække særligt store åbningsbredder på op til 4000 mm. Maksimal dørvægt spænder fra 2 x 130 kg for enkelt, og 4 x 90 kg for dobbelte teleskopiske skydedøre.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record STA 22

Den robuste STA 22 automatiske skydedør er særligt velegnet til specielle indgange og installationer hvor der bruges tunge dørblade. Operatør teknologien er særlig stabil og pålidelig og har fastholdt sin position med succes på markedet i mange år. STA 22 automatiske skydedør er den ideelle løsning til særligt tunge installationer.

Vores klassiske enkelt- eller dobbelt-fløjede skydedøre findes, hvor automatiske døre normalt er monteret. De har åbnings bredder på 800 til 3 000 mm, og kan håndtere døre på på op til 1 x 250 eller 2 x 200 kilo i vægt.

Record drive DFA 830 70 mm

record DFA 830 – Kompakt, kraftfuld og slank.

Døråbneren record DFA 830 er perfekt, når der kræves stor styrke, og et slankt udseende (kun 70 mm høj)

  • Brug record DFA 830, hvis du har en tung dør, som vores DFA 127 døråbner, ikke kan klare.
  • Brug record DFA 830, hvis der er udfordringer i forhold til pladsen over døren ( automatikken er kun 70 mm høj) 

Innovativ elektronik

Den innovative elektronik i record DFA 830 garanterer et minimalt energiforbrug med optimal dørydelse. Døren åbnes kun, når nogen vil passere igennem. Dette forhindrer unødvendig indtrængning af udeluft og holder klimazoner adskilt.

Loading...