da

Skjult dør-automatik

Som producent af automatiske dørløsninger, er vi nødt til at tage hensyn til både tekniske krav og arkitektoniske ideer. Vi har ofte stødt på projekter, hvor selv smalle dørautomatikker over døren ikke tilfredsstiller kundens ønsker. Skjulte dørautomatikker under gulvet, har været en del af record i 25 år. Vores knowhow og innovative indstilling, kombineret med vores mangeårige samarbejde med internationalt anerkendte arkitekter har i tidens løb gjort os til eksperter på området for gulvmonterede dørautomatikker.

record S 16 SU

Vores skydedørsautomatik, monteret under gulv, giver arkitekter flere muligheder for at tilføje et charmerende touch. Vores udviklere har lagt vægt på, at automatikken ikke er en standardautomatik der bare er tilrettet, men at det skal overholde de krav der er til denne specielle anvendelse. krav, der er relevante ikke blot med hensyn til funktionel sikkerhed, men som også holder slitage på et minimum og mindsker behovet for vedligeholdelse.

record C 90 SU

For svingdørs automatikker, tilbyder record to gulvmonterede designs, C 90 SU og C 127 modellerne. Førstnævnte blev specielt designet til døre op til 600 kilo. Den indbyggede rustfrit stålkasse har også integrerede gulv lejer. Automatik enheden består af et elektromekanisk system med høj ydeevne og støjsvag kraftoverføring. I tilfælde af strømsvigt, er der mulighed for nødåbnings tilpasning hvor dørblade kan åbnes uden modstand hvis strømafbrydelsen varer i længere tid.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record CURVED R 61 SU

record CURVED R 61 SU er dørautomatik monteret under gulv, til buede skydedøre. Til forskel fra konventionelle dørautomatikker, er der ingen begrænsninger for dørens krumning. Dørene kan både bue indad og udad.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record C 127

Et vigtigt princip i forbindelse med udviklingen af vores produkter er, at de skal være så lydløse som muligt under drift. Et godt eksempel herpå er record DFA C 127, der er udarbejdet til at automatisere sidehængte døre, hvor der ikke høres mere end bare en lille susen. Med gulvforsænket montering reduceres dette endda endnu mere, så dørbevægelsen praktisk taget ikke høres mere.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...