da

Referencer – Läckerli Huus, Frenkendorf (Schweiz)

Har du lugtet den nye duft omkring Flachsackerstrasse 50 i Frenkendorf? Her bager de ikke kun de originale Basler Läckerli kiks, men også hele sortimentet af Läckerli Huus specialiteter, som alle er nænsomt og kunstfærdigt gaveindpakket manuelt. Läckerli Huus 'lange tradition for indviklede emballager finder kontinuitet her, typisk som de dåser, der fortsat er blandt de mest populære typer i Läckerli Huus sortiment.

Bygningen omfatter opbevaring i kælderen, produktionsområder i stueetagen og første etage og kontorer på øverste etage. Alle områder er i overensstemmelse med Minergie normer og standarder. Desuden bruges grundvand som energikilde til køling og opvarmning af bygninger og produktionsfaciliteter. Den nye bygning sikrer således optimal produktions- og logistikprocesser samt det nyeste inden for produktionsteknologi, kombineret med den miljøvenlige anvendelse af energi.

Den 1. oktober 2014 åbnede detailbutikken indbygget i produktionsanlægget dørene for erhvervslivet, der gør det muligt for kunderne at købe friskbagte lækkerier på stedet.

www.laeckerli-huus.ch

PDF | Gem | Del
Følgende record produkter er installeret i dette eksempel
Tilbage
Loading...