record automatische Türsysteme da

Lineære Skydedøre

Vores lineære, smalle, exceptionelt elegante skydedøre er resultatet af årtiers erfaring inden for udvikling og produktion af kvalitetsprodukter med innovative teknologier og materialer. Alle automatiske dørsystemer kan fås som standard eller som specialfremstillede “designermodeller". Standardmodellerne passer til alle offentligt tilgængelige bygninger, inde eller ude, hvor komfort, image og et indbydende indgangsparti prioriteres.

record STA 20

Den gennemprøvede dobbelt og enkelt-fløjede klassiske skydedør fra record er et centralt produkt i vores sortiment, og er egnet til næsten enhver anvendelse. Den modulopbyggede automatik og profilsystemer garanterer en pålidelig og støjsvag drift for fremtiden. De perfekt designede døre med deres elegante udseende kan udvides efter kundens ønsker med hensyn til sikkerhed, ydeevne og bekvemmelighed. Afhængig af kravene, anvendes smalle, standard eller kraftige profiler til glasdørene, og alle modeller kan udstyres med flugtvejs-sikkerhedssystemer.

record S 16 SU

Vores automatik monteret under gulv, giver arkitekter flere muligheder for at tilføje et charmerende touch. Vores udviklere har lagt vægt på, at automatikken ikke er en standardautomatik der bare er tilrettet, men at det skal overholde de krav der er til denne specielle anvendelse. krav, der er relevante ikke blot med hensyn til funktionel sikkerhed, men som også holder slitage på et minimum og mindsker behovet for vedligeholdelse.

record CLEAN K1-A / K2-A

Standard modellerne i record CLEAN serien er K1, en enkeltbladet skydedør, og K2, med to dørblade. Et stort udvalg af materialer er tilgængelige for dørbladets kerne og overflade finish samt udformningen af dørkarme og tætningssystem, hvilket muliggør et bredt område af anvendelsesmuligheder.

record CLEAN T2-A

Attraktiv og pålidelig, men endnu mere imponerende i dens konstruktion og bevægelses muligheder, er vores to- eller fire-bladet teleskop skydedør. Takket være deres smallere dørblade, kræver de omkring 30% mindre plads i forhold til standard skydedøre.

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record STA 22

Den robuste STA 22 automatiske skydedør er særligt velegnet til specielle indgange og installationer hvor der bruges tunge dørblade. Operatør teknologien er særlig stabil og pålidelig og har fastholdt sin position med succes på markedet i mange år. STA 22 automatiske skydedør er den ideelle løsning til særligt tunge installationer.

record THERMCORD+

record THERMCORD profilsystemet, der med sine mange funktioner designet til at reducere klimastyrings-omkostninger, blev introduceret for første gang i 2012. THERMCORD+ fortsætter med at videreudvikle dette koncept ved hjælp af aktive pakninger. En varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.1 W / m² K (afhængig af valg af glas og samlet løsning) gør denne dørløsning perfekt hvis du vil kombinere energibesparende egenskaber med et elegant og slankt design: Kan nemt udbygges til certificeret indbrudssikret dørløsning (RC 2 niveau). 

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

record THERMCORD

record THERMCORD er en automatisk dør, der har termisk adskilte dørprofiler med varmeisolerende egenskaber. IFT Rosenheim har registreret en varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.1 W / m² K med godkendte isolerende ruder. THERMCORD monteres indendørs eller udendørs i områder med en permanent, eller midlertidig, høj temperaturforskel.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 /RC 3 er den ideelle indgangsdør til din detailbutik, hotel eller kontorbygning. Du vil opnå en effektiv indbrudssikring kombineret med effektive, energibesparende egenskaber, der reducerer din opvarmnings- og klimaanlægs-omkostninger. En varmetransmissions koefficient (UD) på ned til 1.5 W / m² K afhængig af glastype og løsning, gør denne dør til den perfekte løsning, hvis du vil kombinere flot design med certificeret indbrudssikring (fås både på RC2 og RC3  niveau), samt unikke isolerende egenskaber.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

 

 

record TOS 20

Ved normale skydedøre, blokerer faste sidepaneler op til to tredjedele af passagen. Med record TOS total åbnings systemet bliver dette område fuldt tilgængelig. TOS systemet er ikke kun egnet til nødsituationer, men også ideel til lastning af voluminøse varer. De steder hvor record TOS systemet almindeligvis kan benyttes er bilhuse, indkøbscentre, stormagasiner, møbel forretninger og bygninger med store mængder af gående trafik.

record THERMCORD Teleskop

records THERMCORD teleskopskydedøre, har termisk adskilte dørprofiler med varmeisolerende egenskaber.

THERMCORD teleskopskydedøre anvendes typisk som udvendig dør i områder hvor der kan forekomme høje temperaturforskelle og hvor rumforholdene ikke er optimale, så der ikke er plads til en almindelig dobbeltfløjet THERMCORD isolerende skydedør.

THERMCORD Teleskop skydedøren er den første teleskopiske skydedør med termisk isolerede profiler, vis størrelse næsten ikke adskiller sig fra vores standardprofiler, og således kan kombineres med vores øvrige typer skydedøre i f.eks. facader, med at sammenhængende arkitektonisk udtryk.

Nu kan man opnå høj arkitektonisk harmoni, også i trange rum, med THERMCORD Teleskop skydedøren.

Beregn selv U-værdien for det ønskede indgangsparti, med vores U-værdi beregningsværkstøj.

record PROTECT

Heathrow_Terminal-5

record PROTECT, bombesikrede døre, er sikkerhedsforbedrede enkeltfløjede og dobbeltfløjede skydedøre, med eller uden sideglas. Udviklet med henblik på at finde balancen mellem let og hurtig adgang, og høje sikkerhedskrav der er nødvendige i højrisiko områder.

Typiske installationsområder

Alle sikkerhedsfølsommme områder vil have gavn af denne bombesikrede skydedørsløsning. En af vores målsætninger i udviklingen af record PROTECT EXV 25, var at udvikle en løsning, der bibeholdt udseendet og driftsikkerheden fra records andre produktløsninger, så dørene kan indgå relativt ubemærket i sammenhæng med andre traditionelle record skydedøre, og kan således bruges i alle opgaver og miljøer uden at skille sig ud. 

 

Loading...