da

Nødåbnings-systemer

Hvor gangarealer er smalle eller med meget trafik, kan en sikker evakuering af personer i en nødsituation være problematisk. record har to produkter, der tilbyder en løsning, til nødudgange, eller hvor der blot skal skaffes adgang til lejlighedsvise brede leverancer af varer. Med record TOS totale åbnings system, bliver hele åbningen fuldt tilgængeligt når det er nødvendigt. record TOS er ikke kun egnet til nødsituationer, men også ideel til lastning af voluminøse varer. De fleste almindelige anvendelser af record TOS er i bilhuse, indkøbscentre, stormagasiner, møbelforretninger og bygninger med meget gående trafik. FTA FBO er en foldedør med en "break-out" funktion, hvis og når det er nødvendigt. Dette gør denne dør særligt egnet i smalle passager.

record TOS 20

Ved normale skydedøre, blokerer faste sidepaneler op til to tredjedele af passagen. Med record TOS total åbnings systemet bliver dette område fuldt tilgængelig. TOS systemet er ikke kun egnet til nødsituationer, men også ideel til lastning af voluminøse varer. De steder hvor record TOS systemet almindeligvis kan benyttes er bilhuse, indkøbscentre, stormagasiner, møbel forretninger og bygninger med store mængder af gående trafik.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Automatic folding doors with break-out function

Et særligt træk ved denne variant af vores foldedøre, er «break-out» funktionen (FBO), der tillader at record FTA 20 kan bruges som en flugt rute i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler. Som med TOS (Total Opening System) ved automatiske skydedøre, FBO giver foldedøre funktion som nødudgange ved at kunne åbne i flugtretningen hurtigt og effektivt.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

 

Loading...