da

Industri

record SPEEDCORD er en hurtigport til indendørs brug, som let kan installeres mellem f.eks. lageret og salgsområdet, eller mellem to lagre. Omfattende sikkerhedsfunktioner beskytter brugere og materialer fra skader eller beskadigelse. Denne port er relativt let og billig at installere hvilket gør den til et ideelt valg for virksomheder indenfor fødevaredistribution, supermarkeder, butikker, logistik og fragt speditionsvirksomheder og fragt områder i lufthavne

record SPEEDCORD

record SPEEDCORD er en hurtigport til indendørs brug, let installeret mellem lageret og salgsområdet, eller mellem to lagerlokaler.

Installeres ofte som supplement udover de manuelt betjente porte og døre, der er låst uden for arbejdstiden. På grund af den fuldt integrerede automatik og kontrol komponenter, der giver en meget kompakt hurtigport, og det faktum, at enheden kun skal bruge en 230 V stikkontakt, er hurtigporten forholdsvis let at installere og billigt i drift.

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

automatic sliding door record

Den gennemprøvede dobbelt og enkelt-fløjede klassiske skydedør fra record er et centralt produkt i vores sortiment, og er egnet til næsten enhver anvendelse. Den modulopbyggede automatik og profilsystemer garanterer en pålidelig og støjsvag drift for fremtiden. De perfekt designede døre med deres elegante udseende kan udvides efter kundens ønsker med hensyn til sikkerhed, ydeevne og bekvemmelighed. Afhængig af kravene, anvendes smalle, standard eller kraftige profiler til glasdørene, og alle modeller kan udstyres med flugtvejs-sikkerhedssystemer.

Vores klassiske enkelt- eller dobbelt-fløjede skydedøre findes overalt hvor automatiske døre normalt er monteret. De har åbne bredder på 800 til 3000 mm, og kan håndtere dørblade på op til 1 x 200 eller 2 x 150 kg.

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Vil du se dette produkt i 3D på din smartphone eller tablet? klik her: 

record TOS 20

Ved normale skydedøre, blokerer faste sidepaneler op til to tredjedele af passagen. Med record TOS total åbnings systemet bliver dette område fuldt tilgængelig. TOS systemet er ikke kun egnet til nødsituationer, men også ideel til lastning af voluminøse varer. De steder hvor record TOS systemet almindeligvis kan benyttes er bilhuse, indkøbscentre, stormagasiner, møbel forretninger og bygninger med store mængder af gående trafik.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

record MINIROLL

record MINIROLL er et automatisk rullegitter der sikrer effektiv mod indbrud, til vinduer, indgange og passager. Standarddesignet har stål-lameller, indbruds-sikret i beskyttelsesklasse RC2.
record MINIROLL er nem at installere og automatikken er fuldt integreret i kassetten. Brugervenlighed og sikkerhed er helt i top.

 

 

 

 

Er dette produkt interessant for dig? kontakt os her: 

Loading...